miercuri, 3 septembrie 2008

stie careva cat este ceasul??

practic nu as avea nimic de spus. astazi m'am dovedid a fi de o tampenie rara.prima zi de vacanta si eu ma trezesc la6.6:00-se trezeste..se da jos din pat..da sa iasa din camera dar are un contact puternic cu usa si constata ca nu are puteri miraculoase si usa nu se clintise.doare6:30intr'un mod ciudat bizar si absolut intamplator adoarme prin baie dar pentru prima data lumina neonului nu a lasat urme si a nimerit sprayul si pasta de dinti.6:40 se imbraca..si ajunge in pat din nou9:30 lumina soarelui in cusca papagaluilui.papagalul tipa.bianca injura.injura si papagalul.papagalu primeste o perna in cusca .sar poene.papagalul tace.9:45.bianca isi misca hoitul afara cu cainele.bate vantul.da sa ploo.bianca gaseste o tigara in pantalonii de vara trecuta.zambete tampe pe propia i fata.tigara nu se aprinde.blesteme .

***constatari.:unii sunt la fel de importanti pentru mine ca si grupul de neuroni catecolaminergici din bulbul rahidian al unui viezure adormit în padurile Caucazului.

astept plecarea la piatra ca pe o a doua viata, cand o sa stau la 5 dimineata pe bloc cu cafeau si urmarind cum se stinge tigara in mana ei, asteptand rasaritul.si apoi sa incheiem cu un apus la baraj.
gata .am terminat.i'm on fire.
bee.

Niciun comentariu: